Over Titelive

TITE-LIVE werd opgericht in 1983 en heeft tegenwoordig 3 fillialen en 580 cliënten. Met een omzet van ca 10 miljoen Euro (Benelux= 2 miljoen) (boekhandel, kantoorboekhandels, muziekzaken) is TITE-LIVE het grootste Europees bedrijf dat gespecialiseerd is in software voor de media branche (boeken, papeterie, cd’s, multimedia, divers...).

Voor wie precies?

Titelive biedt passende oplossingen voor uw (kantoor-)boekhandel. Als geen ander softwarebedrijf kennen wij de branche en doen wij de nodige moeite om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen. Op die manier blijft het mogelijk om te werken aan branchespecifieke oplossingen, zodat u als boekhandelaar zich bezig kunt houden met de boekhandel!

Kijk ook eens naar onze huidige klanten op de fotostream.

Welke oplossingen biedt het?

Per artikel of artikelgroep is het mogelijk de omzet en omzetontwikkeling nauwkeurig op te volgen. Hierdoor wordt het mogelijk de juiste titels te bestellen en wordt een beter inzicht verkregen in het consumentengedrag in de winkel

  • Voorraadbeheer
  • Financieel
  • Logistiek
Welke diensten bieden we?
  • Advies: Onze commerciële dienst staat steeds ter beschikking om samen met u de beste configuratie te bepalen, aangepast aan de behoeften van uw zaak.
  • Installatie: Onze ervaring, verworven door de installatie van vele diverse retail-organisaties, verzekert u een vlotte overgang naar het TITE-LIVE systeem. Een omvangrijk gegevensbestand beperkt het werk bij het invoeren van de voorraad.
  • Opleiding: Het opleidingsproces gebeurt in verschillende stappen en de winkel hoeft niet gesloten te worden. We starten eerst met de complete invoer van de voorraad (periode van ongeveer 2 à 3 weken). Vervolgens wordt de kassa en herbevoorraading aangeleerd en vanaf dat moment heeft u de voordelen van uw automatisering. Eens u deze taken goed beheerst, volgt de opleiding van de klantenadministratie en management.
  • Helpdesk: De helpdesk zorgt dat u steeds met uw vragen en problemen bij ons terecht kunt.
Wie is wie? Wil je graag weten wie er voor u klaar staat? Klik hier

 

top